avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Neconcordante masuratori. Am urmatoarea problema: am ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Neconcordante masuratori. Am urmatoarea problema: am inceput ...

Neconcordante masuratori.
Am urmatoarea problema: am inceput procesul de intocmire pentru cadastru si nu s-a putut depune dosarul din cauza ca se suprapun dimensiunile cu ale vecinului. Persoana care a intocmit cadastrul pentru vecin este de acord ca sunt diferente si este necesara o actualizare a informatiei cadastrale ( in cartea funciara a trecut 341 mp si in teren sunt 241 mp ). Are nevoie de acordul vecinului, dar acesta refuza sa se refaca documentatia cadastrala, motivand ca este in varsta, bolnav, se interneaza. Ce am de facut in acesta situatie ?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 12:22, 17 Mai 2022
Avocat si il invitati la o mediere in prima faza.
Daca nu este cu succes deschideti actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastrul unui imobil la curte Rby1970 Rby1970 Detin un imobil la rosu cu un teren de 500mp. La cererea actualizarii cadastrului, s-a constatat, o suprapunere cu vecinul din laterala dreapta, de 4cm, pe o ... (vezi toată discuția)
Cadastrare danasarb2000 danasarb2000 Buna ziua Am si eu o problema cu intocmirea cadastrului unui teren extravilan.Tin sa mentionez ca detin titlu de proprietate.Mi.i s.a comunicat de catre ... (vezi toată discuția)
Cadastrul vecinului intocmit gresit Silvia25 Silvia25 Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea situatie: Vecinul meu si-a intocmit cadastrul in anul 2007 si a fost intocmit gresit deoarece punctele ... (vezi toată discuția)