avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu o intrebare ptr dumneavoastră. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu o intrebare ptr dumneavoastră. Mama e in ...

Buna ziua!
Am si eu o intrebare ptr dumneavoastră.
Mama e in Romania si vrea sa isi cumpere un apartament.
Eu sunt in strainatate si mama vrea sa imi treaca apartamentul pe numele meu,eu nu pot sa ma duc in tara.
As vrea sa stiu daca mama in momentul cand gaseste apartamentul in loc sa il treaca at pe numele ei sa mil treaca direct pe numele meu, eu fiind in strainatate,cum se poate face?
Mama asa ar vrea sa faca ,il cumpara ea stand in el dar sa fie pe numele meu.
Ce se poate face ea fiind in România iar eu in strainatate
Ea deja ar fi vazut in apartament si in loc sai treaca pe numele ei vrea sa mil treaca direct mie.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 12:32, 17 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să-i dați o procură specială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am si eu o intrebare ptr d-,voastră mama vrea sa ... Issaaaaa Issaaaaa Buna ziua! Am si eu o intrebare ptr d-,voastră Mama vrea sa isi cumpere un apartament, si eu ca fiu iam propus sa imi faca mie acte pe acest apartament Ce ... (vezi toată discuția)
Cumparare de teren de catre un roman aflat in strainatate alinutza07 alinutza07 Buna ziua!eu sunt in strainatate si vreau sa cumpar un loc de casa in Romania dar nu pot ajunge in tara decat peste foarte mult timp.as vrea sa stiu daca poate ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala swirlpeepz swirlpeepz Buna ziua, Retrocedare in anul 2008. Unul din apartamente a fost cumparat de actualul locatar de la chiriasul precedent. Vreau sa vind acel apartament, ... (vezi toată discuția)