avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program PFA Buna ziua, daca am un PFA cu un spatiu in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program PFA Buna ziua, daca am un PFA cu un spatiu in chirie, ...

Program PFA

Buna ziua, daca am un PFA cu un spatiu in chirie, sunt obligat sa lucrez dupa un program zilnic ? Daca lucrez cu clienti numai cu programare, nu pe stilul de banda rulanta, sunt obligat sa stau mereu la locul de munca daca nu am programari ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:58, 17 Mai 2022
Programul de munca vi-l faceti dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme urgente cu concediul BadoiAndreea BadoiAndreea Buna ziua, am sa va detaliez problema mea in speranta ca cineva ma va putea ajuta. Lucrez de la ora 09 la ora 21, o zi da - una nu. Colega mea are acelasi ... (vezi toată discuția)
Reclamatie opc AnnesNails AnnesNails Buna seara! Eu sunt tehnician de unghii false si lucrez acasa, pe baza de programari. Am pfa, am casa de marcat, am o camera separata pentru cliente, clientele ... (vezi toată discuția)
Clarificare referitoare la diploma necesara infiintarii unei pfa sica07 sica07 Buna ziua, Doresc sa imi deschid un PFA cu domeniul de activitate realizare a soft-ului la comanda (software orientat client). Problema este ca eu nu am ... (vezi toată discuția)