avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Va rog frumos să-mi dați un sfat, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Va rog frumos să-mi dați un sfat, avocatele mele ...

Bună seara! Va rog frumos să-mi dați un sfat, avocatele mele susțin că pârâtul nu trebuie să își dovedească cota(75%-25%).Este adevărat acest lucru? Doar eu ca și reclamant trebuie sa aduc dovezi în acest sens? Și există vreo baza legala prin care pârâtul poate fi obligat sa depună extrasele de cont curent din Marea Britanie?
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2022
Ana-Maria85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria85 , utilizator 19:21, 17 Mai 2022
Am uitat sa menționez că el nu a fost de acord cu cota de 25% și a cerut sa se constate o cota de 50%-50%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj-judiciar Domitian Domitian Buna ziua, am o mare dilema..Am de impartit dupa divort un ap. 3 camere,et. 1 /4 cu loc de parcare in sectorul 3 aprope de piata munci, o casa la 30 de km m-a ... (vezi toată discuția)
Probe inscrisuri, martori, etc. loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Si se va tine cont inca de la primul termen de inscrisul pe care-l depun atunci ?...imi este foarte util pentru divort...ca proba. Poate sa-si ... (vezi toată discuția)
Anulare contract de vanzare cumparare IonutIon IonutIon Tebuia sa se împartă o garsonieră în 2 şi a fost facută o succesiune în care a fost indicata o singură persoană şi apoi casa a fost vanduta. Pe penal ... (vezi toată discuția)