avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am o problemă cu un moș care a dat un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am o problemă cu un moș care a dat un teren în ...

Bună ziua, am o problemă cu un moș care a dat un teren în asociație care îmi este moștenit mie de la bunică-miu.. terenul încă este pe numele lui bunicu, ce pot face ca să-l recapăt?
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2022
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:06, 19 Mai 2022
Parcurgeti procedura dezbaterii succesiunii,in urma careia veti dobandi scalitatea de proprietar asupra terenului si veti avea calitatea sa ridicati legal pretentii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune blondu_cr_uk blondu_cr_uk caut si eu un raspuns la o problema mai \'\'incalcita\'\' bunicul meu a avut 3 copii, in urma decesului sau au ramas: bunica, mama mea care a decedat si ... (vezi toată discuția)
Avem o casa la tara construita pe terenul bunicii mele. după ... Isabell73 Isabell73 Avem o casa la tara construita pe terenul bunicii mele. După ce surorile tatei s-au căsătorit, tata a locuit în acea casa. Anul trecut a decedat și tata ... (vezi toată discuția)
Succesiune oana11 oana11 buna ziua am si eu o intrebare. strabunicul meu a decedat in urma cu multi ani si bunicul nu a facut actele de succesiune.bunicul nu mai are frati,bunica mea ... (vezi toată discuția)