avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonus neacordat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonus neacordat

Bonus neacordat.Avem următoarea speță, agent de vânzări are un bonus semestrial, nescris în contractul de munca.
În fapt el este dovedit pentru ca exista emailuiri și plata facuta 8 ani la rand, legal peste salariu.
În fapt avem un contract verbal, respectat pana în anul 2020.In 2021 managerul spune nu mai vreau sa achit ca oricum bonusul (6 salarii) nuanțe poți obliga ca nu e scris nicăieri.
Însă din pacate angajatorul, pe baza intelegerii verbale ,8 ani îl achita separat exista emailuri în acest sens, și 9 ani s a achitat prin banca legal cu cu taxe și impozite.
Având în vedere promisiune verbala, dovedita de plățile făcute 8 ani la rand prin banca, legal, are angajatul sa și recupere bonus pe 1.5 ani?
Ultima modificare: Joi, 19 Mai 2022
Sobolan de tomberoane, utilizator
Cel mai recent răspuns: cosmin2005 , utilizator 09:37, 12 Iunie 2022
Cam greu, dar cred ca in instanta puteti merge ..
Nu înțeleg de ce ar fi greu de dovedit dacă acesta e achitat prin banca, s au platit taxe și impozite, exista dovezi certe, emailuri de calcul bonus, plăti făcute extrase de cont.
Se prezuma ca daca ai achitat 8 ani și ai dovezi de calcul bonus (corespondenta email) se certifica înțelegerea avuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonus salariu netrecut în contract, dar platit de la angajare, ... Sobolan de tomberoane Sobolan de tomberoane Bonus salariu netrecut în contract, dar platit de la angajare ( conform intelegerii)(de 4 ani legal in cont taxe achitate tot , emailuri), se poate cere în ... (vezi toată discuția)
Bonus neacordat raluka raluka lucrez la o companie multinationala ca reprezentant de vanzari. am un salariu fix, dar si comision acordat din 3l in 3 luni.nu mi-am mai primitr comisionul ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire - somatie si titlu executoriu palada.elena palada.elena Sunt administrator al unei societati comerciale. in 2006 am cumparat pe numele societatii un apartament, utilizat ca punct de lucru. Pentru cumpararea ... (vezi toată discuția)