avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De la ce vârsta lucrezi ca avocat daca urmezi liceul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De la ce vârsta lucrezi ca avocat daca urmezi liceul și dupa ...

De la ce vârsta lucrezi ca avocat daca urmezi liceul și dupa facultatea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:10, 19 Mai 2022
Depinde de varsta la care ati absovit facultatea de drept si de data admiterii in Barou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. despre a fi avocat... D0R1N D0R1N Inca nu am terminat liceul (sunt la stiinte sociale) in viitor vreau sa devin avocat..As vrea sa stiu Cat costa intrarea in barou ? si daca este meseria de ... (vezi toată discuția)
Un vis? yaro yaro o prietena doreste sa devina avocata,ce pasii trebuie sa urmeze tinand cont k a terminat doar liceul?daca urmeaza o facultate fara frecventa are vreo sansa? (vezi toată discuția)
Somaj pentru absolventi liceu yvar2005 yvar2005 As dori sa stiu daca fiica mea care a terminat anul acesta liceul si a luat bacalaureatul dar nu a voit sa faca o facultate fara examen [incearca din nou , ... (vezi toată discuția)