avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... NOTIFICARE cu confirmare primire - casa in ruina ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

NOTIFICARE cu confirmare primire - casa in ruina ..........Buna ziua, doresc sa trimit o notificare cu confirmare de primire ...

Buna ziua, doresc sa trimit o notificare cu confirmare de primire prin curier la adresa oficiala a unei firme (adresa din antet factura), nr telefon corect, dar curierul nu poate livra din cauza de adresa gresita/telefon inchis. Mentionez ca am trimis la numarul de telefon corect AWB si documentele din plic curier prin what's up. ce ALTA solutie exista pentru a valida notificarea care NU POATE FI INMANATA din cauza ca la adresa este o casa in ruina unde nu este nimeni iar telefonul este inchis? MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:50, 19 Mai 2022
Daca nu au sediul în alta parte este în regula.
Verificați și la ORC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet pierdut de firma de curierat, cum imi pot recupera banii? Nyykk Nyykk Buna ziua, Acum 2 saptamani am vandut prin intermediul unui site de anunturi un produs cu plata transportului la destinatar si ramburs valoare produs 435 ... (vezi toată discuția)
Notificare incetare cim Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de ... (vezi toată discuția)
Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)