avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna Ziua, Pe data de 10.02 am avut un accident auto ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna Ziua, Pe data de 10.02 am avut un accident auto soldat cu ...

Buna Ziua,
Pe data de 10.02 am avut un accident auto soldat cu victima pentru neacordare de prioritate. Am semnalizat sa fac stanga de pe bulevard, fiindca era ambuteiaj masinile mi-au dat prioritate sa trec dar baiatu cu scuterul depasea coloana de masini si nu m-a observat si a intrat in mine. Am inteles ca mica intelegere nu este in lege stipuala si am trecut peste.
Procurorul a decis clasarea si am fost cu decizia la Politia Rutiera unde au decis sa imi suspende permisul pe 180 de zile. La data faptei era inca in vigoare legea veche cu suspendare de 90 de zile.
Acum si intrebarile.
Pot pune contestatie sa se reduca la 90 de zile asa cum era legea la data comiterii faptei?
Credeti ca as avea castig de cauza cu reducerea suspendarii?
Stiti pe cineva care ma poate ajuta si aceasta cotestatie?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:39, 20 Mai 2022
Pai nu vi s-a zis odata ca trebuie sa mergeti in contencios administrativ ? Si ca aici nu exista posibilitatea de a depune contestatie (adica plingere contraventionala) ?
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Angajati-va un avocat, poate pe unul caruia nu-i place de Walt Disney.
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2022
latka, utilizator
Asta faceam, ceream ajutorul unui avocat, sa imi spuna sansele de castig si sa ma indrume cum sa procedam acum ca avem toate datele problemei.

latka a scris:

Pai nu vi s-a zis odata ca trebuie sa mergeti in contencios administrativ ? Si ca aici nu exista posibilitatea de a depune contestatie (adica plingere contraventionala) ?
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Angajati-va un avocat, poate pe unul caruia nu-i place de Walt Disney.
[ link extern ]

Totuși, aici nu veți găsi răspuns, avocații îi contactați dvs. în privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurit de situatie marius2580 marius2580 am si eu o nelamurire.in saptamana mare anul acesta am avut permisul suspendat pe o perioada de 30 de zile pe fondul neacordari de prioritate la pietoni.am ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru neacordare prioritate ContSters341372 ContSters341372 buna seara! Am si eu o problema in care am o nelămurire. De 4 zile am rămas fără permis intr-o intersecție in care domnii polițai spun ca nu am acordat ... (vezi toată discuția)