avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general antecontract de vanzare cumparare spatiu de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

antecontract de vanzare cumparare spatiu de la persoana juridica la persoana fizica

buna ziua,
ma ajuta si pe mine cineva va rog, societate la care lucrez are un spatiu comercial pe care il vinde unei persoane fizice spuneti-mi va rog care este procedura,actele necesare,trebuie platite ceva taxe?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: adella1604 , utilizator 13:56, 16 Ianuarie 2010
adella1604 a scris:
societate la care lucrez are un spatiu comercial pe care il vinde unei persoane fizice spuneti-mi va rog care este procedura,actele necesare, trebuie platite ceva taxe?

Buna ziua,
Trebuie:
- hotararea AGA a SC de a vinde, cu precizarea conditiilor, a pretului si cu nominalizarea persoanei care este imputernicita legal sa semneze actele;
- contract de V-C, semnat de persoana de mai sus;
- legalizarea actului la BNP, cu taxele aferente.
Cu stima,
Expert judiciar Eugen Marcov
MULTUMESC,
SPUNETI-MI VA ROG FRUMOS IN AFARA DE TAXE CARE TREBUIE PLATITE LA NOTAR MAI SUNT SI ALTE TAXE?SI UNDE SE PLATESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune cote coto77 coto77 Firma la care lucrez este constituita din trei societati comerciale, x, y, z, cu cate 20 parti sociale fiecare. Firma x vrea sa cedeze cota ei de 20 parti ... (vezi toată discuția)
Amplasare totemuri pe spatiu privat serena82 serena82 Buna ziua, Pentru a amplasa un totem pe spatiul privat al proprietarului (in afara cladirii) am nevoie de vre-o autorizatie de undeva sau e suficient doar ... (vezi toată discuția)
Trei asociati - trei administratori Petre Dan Petre Dan Buna ziua! Am si eu o problema legata de un SRL. Suntem trei asociati, toti trei administratori. Din motive obiective, vrem sa ramana un singur ... (vezi toată discuția)