avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua anul trecut am reziliat contractul soției ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua anul trecut am reziliat contractul soției de la Orange ...

Bună ziua anul trecut am reziliat contractul soției de la Orange și am loat legătură cu operatorea unde mi sa comunicat ca am de plata suma de bani 6 18 61 abonamentul și produse doua telefoane rămân doar patru luni pana la terminare contractului și suma de 1193 dobânda și produsele mai sus menționate cu condiția să plătesc totul integral asa am făcut am achitat totul și mi sa spus pentru plata care am făcut-o avem o luna gratuit mi a trimis mesaj ca să încasat suma de bani 6 18 61 pentru contract și produse iar cealaltă datoriedoar mulțumesc fără factura fără nimic nu am primit nimic pentru ce am dat bani și acum m am trezit a am primit de la kruk înștiințare ca am de plata 1986 eu am toate chitanțele care am plătit și mesajele care mi-a trimis Orange va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Iuliana Slăvulete , Avocat 11:06, 23 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Bună ziua,

Luați legătura cu cei de la KRUK și explicați-le situația. De vreme ce aveți dovezile plăților efectuate, le puteți trimite scanate pe e-mail sau în copie prin poștă/curier. În cazul în care comunicarea cu KRUK este anevoioasă, mergeți la Orange și solicitați explicații în legătură cu înștiințarea primită de la KRUK.
E posibil ca cei de la Orange să nu îi fi notificat că ați achitat deja sumele pt. care a fost cedată creanța către KRUK.

O zi bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, se da urmatoarea speță: - după 4 ani de zile m-am ... calinpisa calinpisa Buna seara, se da urmatoarea speță: - după 4 ani de zile m-am trezit cu o citație pentru valoare redusă în legătură cu o datorie de la Orange. Este o ... (vezi toată discuția)
Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de firma kruk ... lucisorin lucisorin Am primit o instiintare ca sunt dat in judecata de firma Kruk din cauza unu i abonament orange neplatit de acum 5 ani.Suma este in jur de 5600 de lei cu tot cu ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare ana176 ana176 Am avut un credit la o banca si am platit pana la un moment dat ,dupa care am ramas fara servici ,am avut si alte necazuri si nu am mai platit la banca. Eu ... (vezi toată discuția)