avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... chirie pt un teren
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

chirie pt un teren

buna ziua.As dori o informatie in urmatoarea prb:sotul meu este administratorul unei societati.Aceasta societate isi are sediul si pct de lucru de 12 ani pe terenul pe care am reusit sa-l cumpar ca pers fizica acum 2 ani.Pot cere chirie societatii retroactiv (respectiv pe cei 2 ani din urma) sau chiar din mom de fata?Exista vreo lege care stabileste cuantumul maxim al unei chirii?Care sunt demersurile?Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 17:10, 16 Ianuarie 2010
vannessa8 a scris:
As dori o informatie in urmatoarea prb:sotul meu este administratorul unei societati.Aceasta societate isi are sediul si pct de lucru de 12 ani pe terenul pe care am reusit sa-l cumpar ca pers fizica acum 2 ani.Pot cere chirie societatii retroactiv (respectiv pe cei 2 ani din urma) sau chiar din mom de fata?Exista vreo lege care stabileste cuantumul maxim al unei chirii?Care sunt demersurile?

Buna ziua,
Puteti inchiria terenul din data in care faceti un contract de inchiriere cu SC prin care stabiliti chiria si alte conditii.
Contractul il inregistrati la AFP teritoriala, pe rolul PF detinatoare a terenului.
Chiria trebuie sa fie conforma trendului pietii imobiliare pt. zona respectiva.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv Danyella_tm Danyella_tm Buna ziua, Este posibil sa se solicite cval taxei TV de doua ori ptr aceeasi locatie ? Mai exact, o societate are sediul intr-un spatiu inchiriat de la o ... (vezi toată discuția)
Concesionarea unui apartament proprietate pf. szabo doinita doina szabo doinita doina Detin un apartament prin act de V-C ca persoana fizica.Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-l concesionez la alta persoana fizica sau pot face un contract de ... (vezi toată discuția)
Dovedirea dreptului de proprietate suciu_diana suciu_diana Buna ziua, pentru inchirierea unui spatiu, autorizatia emisa de catre primarie este act doveditor al proprietatii? Este vorba de o autorizatie emisa ... (vezi toată discuția)