avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... titlu de despagubire ANRP
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

titlu de despagubire ANRP

Buna ziua

sunt din Craiova, si am si eu o intrebare.Daca am dosar anrp solutionat si titlu de despagubire in 2 transe, pot ca despagubit sa fac in asa fel incat viitoarele despagubiri promise de ANRP, sa fie trecute pe numele altei persoane?

astept raspuns urgent

Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 17:05, 16 Ianuarie 2010
marianabadita a scris:

sunt din Craiova, si am si eu o intrebare.Daca am dosar anrp solutionat si titlu de despagubire in 2 transe, pot ca despagubit sa fac in asa fel incat viitoarele despagubiri promise de ANRP, sa fie trecute pe numele altei persoane?

Buna ziua,
DA
Daca persoana este ruda, prin donatie sau act de vanzare-cumparare drepturi
Daca persoana nu este ruda, prin act de vanzare-cumparare drepturi.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar blocat la anrp. demersuri? mara_lates mara_lates Buna ziua, Suntem un grup de mostenitori ai unui teren la Lipova/Bacau. Am facut dosarul necesar si Prefectura Bacau l- a depus la Autoritatea Nationala de ... (vezi toată discuția)
Anrp ContSters243801 ContSters243801 Am un dosar la ANRP pe legea 10 de despagubire pt o casa care a apartinut unei matusi mai indepartate a sotiei pe care mama iei a intretinuto in 2006 am facut ... (vezi toată discuția)
Retrocedare anrp raoul26 raoul26 Buna ziua, Am o rugaminte va rog, in privinta unui dosar de retrocedare teren. Bunicul meu, unul din cei 5 succesori pentru respectivul teren, a obtinut in ... (vezi toată discuția)