avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua!Va rog,daca poate cineva sa ma ajute,am o tema de facut la "dreptul familiei" , " argumente pro si contra privind dejuridicizarea divortului" si nu gasesc nicaieri sa ma informez.In speranta ca ma va ajuta cineva,va multumesc si va doresc tot binele din lume!
Cel mai recent răspuns: tel , utilizator 20:41, 17 Ianuarie 2010
In general temele de efectuat se fac pe baza studiului individual.Daca veti cauta,veti gasi,sunt sigur.
Sunt de acord cu r.gabi, nu te putem ajuta sa-ti faci tema , daca ai nelamuriri despre termeni, termene, etc, intreaba dar mai bine ai incepe cu studiul problemei.
si noi iti dorim tot binele din lume si multe "succesuri" in ale dreptului
multumesc pentru incurajare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor ..... ContSters130733 ContSters130733 as dori sa ma ajute cineva cu un cuprins de capitole mari la intocmirea unue lucrari de licenta din dreptul familiei,tema fiind \"bunurile comune ale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as dori sa ma ajutati in rezlvarea urmatoarei spede dacasepoate juridice juridice Soții M și O s-au separat în fapt de peste 3 ani din cauza neânțelegerilor cvasipermanente care degenerau în certuri urmate de lipsa de comunicare între ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ionmatei ionmatei Buna ziua, Scriu aici in speranta de a gasi o explicatie/solutie problemei mele. Parintii mei au divortat cand aveam o varsta frageda, iar prin hotararea de ... (vezi toată discuția)