avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In anul 2015,parintii mei au intocmit un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In anul 2015,parintii mei au intocmit un contract de comodat ...

In anul 2015,parintii mei au intocmit un contract de comodat valabil pina in anul 2025.In anul 2020 tatal a decedat. In urma dezbaterii succesiunii eu ,fiica, am mostenit 1/2 si mama 1/2 din imobilul dat in comodat.mama doreste sa facem un act de partaj volutar pentru pentru a-mi transfera cota ei de 1/2.In aceasta situatie contractul de comodat isi inceteaza valabilitatea?
Cel mai recent răspuns: dandin , utilizator 12:04, 24 Mai 2022
Cu cine a fost incheiat ctr. de comodat?
nici un contract nu-si incheie valabilitatea automat decat in situatiile prevazute in clauze. asa ca trebuie sa-l incetati dvs., explicit
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
adriandimitriu, utilizator
contractul de comodat a fost incheiat intre parintii mei si o familie compusa din 2 persoane.contractul a fost semnat de parintii mei si de cei doi carora li s-a dat in folosinta imobilul .
contractul de comodat a fost incheiat intre parintii mei si o familie compusa din 2 persoane.contractul a fost semnat de parintii mei si de cei doi carora li s-a dat in folosinta imobilul .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este valabil un contract de comodat in situatia in care unul ... dandin dandin mai este valabil un contract de comodat in situatia in care unul comodanti a decedat? contract a fost semnat de sot si sotie cu valabilitate pina in anul ... (vezi toată discuția)
In anul 2021 am mostenit de la tatal meu decedat o casa in mediul ... dandin dandin In anul 2021 am mostenit de la tatal meu decedat o casa in mediul rural. In acel imobil locuieste prin contract de comodat valabil pina in anul 2025 .o ... (vezi toată discuția)
Contract comodat 2013 ninanaescu ninanaescu Buna seara!Am situatia urmatoare:Familia noastra e compusa din 2 membrii:mama si fiica(doar atat!)Mama,pe 10 aprilie2013 a semnat un contract de comodat cu o ... (vezi toată discuția)