avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar detinere droguri de risc pentru consum propriu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar detinere droguri de risc pentru consum propriu

Buna ziua!
Acum 2 ani am fost liberat conditionat ispasind o pedeapsa de 3 ani si 4 luni pentru trafic de droguri de risc si mare risc. Anul trecut am fost depistat pe strada in Bucuresti cu un 0.3 de cannabis pentru consum propriu, practic sunt in stare de recidiva. Intrebarea mea este urmatoarea, stiu ca pentru consum se poate aplica si amenda penala. Mergand pe recunoastere si adaugand singur la dosar toate actele necesare, contract de munca, adeverinta facultate, cursuri absolvite, caracterizari etc. Este posibil sa fiu sanctionat cu amenda penala si/sau munca nemunerata in folosul comunitatii ? Spun asta deoarece am o situatie destul de delicata si nu-mi permit un avocat ales...
Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2022
marianpop, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:27, 23 Mai 2022
Tehnic, este posibil, practic ramane de vazut. Din aritmetica, presupun ca nu mai sunteti in termenul de supraveghere pentru prima fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. ma numesc vali și sunt în planul de supraveghere ... Valii432 Valii432 Bună ziua. Ma numesc Vali și sunt în planul de supraveghere datorită săvârșirii infracțiunii trafic de droguri de risc, cumpărare și deținere de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea posibilitatea la suspendare in cazul de fata?: ... Deiniel30 Deiniel30 Buna ziua! As avea posibilitatea la suspendare in cazul de fata?: am fost depistat cu 28 de grame cannabis, sunt acuzat de trafic de droguri de risc (1 act ... (vezi toată discuția)
Aplicarea dispozitiilor art.336 Popika1988 Popika1988 Buna ziua! In situatia data: am o recidiva pe baza legii privind traficul de droguri, mai precis o condamnare de 1 an 5 luni cu suspendare, iar acum, fiind in ... (vezi toată discuția)