avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! As avea posibilitatea la suspendare in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! As avea posibilitatea la suspendare in cazul de fata?: ...

Buna ziua! As avea posibilitatea la suspendare in cazul de fata?: am fost depistat cu 28 de grame cannabis, sunt acuzat de trafic de droguri de risc (1 act material) si detinere pentru consum, in seara depistarii am fugit de politie, si am dat unele declaratii contradictorii, mentionez ca nu am antecedente penale, lucram cu contract de munca si frecventam o facultate, acum pe fond voi accesa procedura simplificata si am stat 8 luni arestat preventiv
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:49, 20 Mai 2023
Angatati avocat specializat în asa ceva ca sa vada cum face.
Aveti sanse la suspendare și poate și sa scăpați de cazier.

București 2023
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituire grup organizat si trafic de droguri- ce se poate intampla in acest caz ? spawn29 spawn29 Buna ziua! am si eu o problema si as dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns! De o saptamana s-a dispus incepererea urmaririi penale \'\'in rem\'\' ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa stiu daca de obicei pentru pedepse pana ... Deiniel30 Deiniel30 Buna ziua! As dori sa stiu daca de obicei pentru pedepse pana in 3 ani, fara antecedente, se da cu suspendare, au fost cazuri de executare cu pedepse pana in 3 ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri (cannabis) Mazeg550 Mazeg550 Salut,am fost dat în primire de un tip căruia i-am vândut 2 grame și după o săptămână o venit diicot-ul la mine la 6 dimineața și mi-o găsit 40 de ... (vezi toată discuția)