Am un PFA în sistem real și aș vrea să știu ce tratament fiscal aplic pentru a deduce cheltuielile cu achiziția casei de marcat. Țin să menționez că am achiziționat casa în 2020 și o parte din cheltuieli au fost deduse anul trecut de către cineva care s-a ocupat de declarație pentru mine. La momentul de față aveam foarte puțin venit efectuat, așa că m-am gândit că pot deduce restul în declarația din acest an, însă nu știu sigur ce tratament se aplică.
V-aș fi recunoscător dacă mă puteți ajuta în această problemă.
Imi cer scuze pentru neclaritate. Nu stiu cum as fi putut sa deduc valoarea integrala, in conditiile in care am avut incasari de ordinul sutelor de lei pe toata durata anului fiscal.
Taxe srl
Silviu S
Buna ziua,
La infiintarea unui SRL, care sunt mai exact taxele pe care trebuie sa le platesc?
3% pe venit si 5 % din dividende din ce am citit.
La suma ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.