avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, as dori sa stiu pe ce perioada se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, as dori sa stiu pe ce perioada se restituie impozitul ...

Buna seara,as dori sa stiu pe ce perioada se restituie impozitul incasat nelegal de catre primarie,pe un teren socotit intravilan de constructii,dar care este de fapt gradina?Mentionez ca in CF era specificat acest lucru!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:56, 23 Mai 2022
Pe perioada stipulata in codul fiscal, 5 ani plus fractiunea de an anterioara. Insa, depinde si cine constata ceea ce spuneti dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pierde un teren mostenit legal? DanM DanM In 1988 am primit mostenire dupa decesul unui unchi cota lui de 1/2 dintr-un teren intravilan pe care era construit o anexa gospodareasca dar care nu era ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebarea am un cf vechi pe care era scris ... 12irina 12irina Buna ziua am si eu o intrebarea am un CF vechi pe care era scris loc de casa cu casa , iar de fiecare data cand solicitam un CF de informare mereu venea gresit ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan Berdeu Berdeu Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti, daca pentru un teren intravilan,care are in CF indicata strada si la observatii mentionat >gradina> se poate ... (vezi toată discuția)