avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am o mica problema cu cei de la telekom. Au ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am o mica problema cu cei de la telekom. Au intrerupt ...

Buna ziua, am o mica problema cu cei de la Telekom. Au intrerupt serviciile de internet fara motiv la punctul de lucru al societatii, iar activitatea mi-a fost afectata. Ce pot face?
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2022
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:25, 24 Mai 2022
Buna ziua, eu am avut internetul de la Telekom si am constatat la momentul platii facturii ca acesta a fost preluat de Orange!
Vedeti care este cauza, intrebati la dumnealor de ce l au oprit...

Daca l-au oprit ca "asa au vrut" cred ca le puteti cere si daune.
Daca au fost alte cauze ( nu ati platit factura, forta majora- conditii meteo...) nu cred ca aveti ce face.

Sunati la dumnealor si vedeti ce spun.
In zona la mine primaria repara strazile si au taiat cablul din greseala, tot am vorbit cu ei au zis ca se va rezolva...acum o saptamana am sunat din nou sa fac reclamatie si au zis ca trebuie sa refaca instalatia doar ca contractul meu cu ei expira in curand si ei nu reusesc sa-si scoata investita pana la terminarea contractului meu cu ei, si mi-au dat 2 variante : sa prelungesc contractul sau sa-l reziliez.
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2022
Crisss89, utilizator
Atunci alegeti... Sau discutati cu un avocat si cereti daune in instanta, ei cheama in solidar pe cei ce au taiat cablul si vedeti ce se intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul internet telekom NegreanuDaniel NegreanuDaniel Sunt client Telekom din anul 2007. De 3 ani incerc sa rezolv amiabil problemele aparute cu internetul de la Telekom: 1 - am pachete pierdute tot timpul, cu ... (vezi toată discuția)
Factura telefonie mobila 2300 euro in 2 zile madalinaioana madalinaioana Buna! Voi incerca sa expun foarte pe scurt o problema care nu-mi da pace de cateva zile. Sora mea si-a facut un abonament la internet la Orange de vreo 7 luni. ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telekom Magdalena123456 Magdalena123456 Bună ziua. Cum pot să reziliez un contract Telekom dacă proprietarul (tatăl meu) a decedat? Trebuie să plătesc taxa de reziliere pentru reziliere ... (vezi toată discuția)