L-am dat in judecata pe fostul sot pentru plata pensiei alimentare, pe care nu a platit-o 13 ani, si pentru marire.Dupa pronuntarea sentintei, a facut recurs motivand ca e prea mare suma de plata.Mentionez ca la procesul intentat de mine nu s-a prezentat niciodata si nici nu a facut intampinare.Eu am facut intampinare si astept solutionarea. Recursul a fost intentat tarziu comparativ cu termenul limita.Prima citatie a fost pentru data de 4.01.2010.In cat timp voi avea un raspuns?Ce se poate schimba?
Puteti formula plangere penala pentru abandon familial,conf.art.305 c.pen.,pentru neplata cu rea credinta a pensiei de intretinere datorate minorului.
Aveti avantajul ca pana la ultimul termen al judecarii pe fond,a ultimei cai de atac,daca plateste,puteti retrage plangerea,aceasta ducand la inlaturarea raspunderii penale a sotului.
Poate ,formularea unei astfel de plangeri ,sa il determine sa isi achite mai repede obligatiile.
Pensie alimentara
tutu12
O cunostiinta a incheiat un proces de divort dupa aproximativ un an de zile ,supa toate caile de atac .
Zilele astea trebuie sa se faca definitiva dat fiind ... (vezi toată discuția)