avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara, As dori sa știu dacă este legal ca un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara, As dori sa știu dacă este legal ca un act adițional ...

Bună seara,
As dori sa știu dacă este legal ca un act adițional sa stipuleze ca în cazul demisiei,la nerespectarea preavizului,angajatul este obligat sa plătească angajatorului contravaloarea zilelor nelucrate din preaviz .
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:38, 25 Mai 2022
Nerespectarea termenului de preaviz prin neprezentare la locul de munca poate atrage si raspunderea patrimoniala a salariatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract scolarizare neplatit la demisie cu acordul partilor. Mihaela_Control Mihaela_Control Buna ziua, In cazul in care un angajator scolarizeaza un angajat, si incheie un contract prin care se specifica faptul ca daca in termen de x ani angajatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu nevoie de o informație, mi-am dat demisia ... Alexandrarebecaaa Alexandrarebecaaa Buna ziua, Am si eu nevoie de o informație, Mi-am dat demisia de la locul de munca si sunt nevoită sa stau in preaviz 20 de zile, dacă refuz să nu stau ... (vezi toată discuția)
Demisia la zi dintr-un hipermarket croco_madness croco_madness Va salut cu respect! Lucrez in cadrul unui hipermarket de bricolaj din Romania , de 1 an de zile , dupa numeroase firme fantoma si incercari esuate am reusit ... (vezi toată discuția)