avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,părinții mei doresc sa treacă un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,părinții mei doresc sa treacă un apartament pe ...

Bună ziua,părinții mei doresc sa treacă un apartament pe numele nepoților care sunt minori.Exista aceasta posibilitate?
Care este cea mai ieftina metoda de a trece un apartament pe alt nume?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:19, 25 Mai 2022
Se poate dar cineva trebuie sa fie procurator de fonduri fiindca minorii nu au fonduri, in cazul vanzarii. Cu donatia e mai complicat daca exista si alti fii ai bunicilor in afara de dvs. u exista metoda ieftina si metoda scumpa. Sunt toate la fel, in functie de valoarea bunului din grila notariala, cu aproximatie. Care grila este aceeasi la toti notarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procurator de fonduri intr-un contract de vanzare cumparare fantezism fantezism Sotul meu este procurator de fonduri intr-un contract de vanzare-cumparare al unui apartament pentru nepotul sau minor.A dorit uterior sa-si inscrie un drept ... (vezi toată discuția)
Donatie teren si casa unui nepot Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Poate fi facut act de donatie de la bunic la nepot, copil de 5 ani cu clauze pt parintii nepotului? Ma intereseaza in cel mai mult sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu procurator de fonduri ContSters128211 ContSters128211 mama,ca unic proprietar al unui imobil vrea sa mi-l vanda mie,singurul ei copil.eu fiind studenta nu am resurse financiare proprii fapt pentru care mama a fost ... (vezi toată discuția)