avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Retur produs in magazin
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Retur produs in magazin

Poate un magazin sa refuze restituirea contravalorii produsului achizitionat daca este returnat in termen de 5 zile de la achizitie? Pe site-ul lor specifica, ca doar atunci cand este constatata o neconformitate ce nu se poate remedia, se restutuie contravaloarea produsului. Altfel, doar se inlocuieste.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:53, 26 Mai 2022
produsul e functional? nu aveti nici un motiv sa-l returnati.
este defect? va fi trimis la reparat.
nu se poate repara? se aplica ce scrie pe website. termenul de retur nu e important.
v-ati razgandit? in lipsa unei politici mai favorabile a magazinului, veti ramane cu produsul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retur piese electrocasnice. buna ziua am un magazin de piese ... HanganuCatalin HanganuCatalin Retur piese electrocasnice. Buna ziua am un magazin de piese pentru electrocasnice si lumea vrea retur. Vreau si eu sa stiu care sunt legile de retur pentru ... (vezi toată discuția)
Restituire bani comerciant - produs defect Betty06 Betty06 As vrea sa stiu daca un comerciant imi poate refuza restituirea banilor atunci cand returnez un produs cumparat deja defect de la el. Mentionez ca am cumparat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am achiziționat un procesor (pentru desktop), a ... BOZO13 BOZO13 Bună ziua, am achiziționat un procesor (pentru desktop), a venit defect, l-am returnat pentru recuperarea banilor, am anunțat vânzătorul că nu ... (vezi toată discuția)