avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, As vrea daca se poate sa ma lamuriti cu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, As vrea daca se poate sa ma lamuriti cu indemnizatia ...

Buna ziua,
As vrea daca se poate sa ma lamuriti cu indemnizatia de crestere copil. In momentul nasterii voi avea 10 luni vechime la prezentul loc de munca, dar inainte de prezentul loc de munca am lucrat in alta parte, fara pauze. Cum se calculeaza indemnizatia? Trebuie sa iau adeverinta si de la fostul loc de munca pentru a nu pierde niste bani? Sau cum trebuie sa procedez? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 25 Mai 2022
Trebuie sa luati adeverinta si de la fostul loc de munca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie creștere copil bună seara, am lucrat la o firma ... Raysa94 Raysa94 Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la o firma 13 luni,mi-am dat demisia pe 28.07.2020,am avut pauza 2 luni și 15 zile ,la actualul loc de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil pentru tata cassalocco cassalocco Buna ziua, am nevoie de informatii si lamuriri cu privire la directiva europeana privind concediul obligatoriu pentru tata cu in ultima luna dinaintea ... (vezi toată discuția)
Insarcinata in 6 saptamani si firma se inchide gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Ieri am fost informati ca firma la care lucrez in prezent se va inchide deoarece patronul nu o mai poate sustine moral si financiar. Saptamana ... (vezi toată discuția)