avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Doamne ajută la. Toată lumea O întrebare vă tog ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Doamne ajută la. Toată lumea O întrebare vă tog Detin un ...

Doamne ajută la. Toată lumea
O întrebare vă tog
Detin un spațiu comercial langă spațiul meu este amplasată o bancă peste noapte fără o cerere de la locatari și celor afectați si nici o autorizație de la primărie nu există pentru banca
Eu doresc sa construiesc o rampă pentru intrare în spațiu comercial si acesta bancă încurca proiectantul am fost la primărie primaria a spus că vă dam acordul pentru rampă dar bancă o lăsăm acolo pai am spus-o nu pot construi rampă din cazua bănci ce este de făcut in termenii legali si care este legea care reprezinta un regulament pentru amplasarea bănci lângă un geam ținându-se cont ca nu sa respectat nici o distanta vă mulțumesc mult doamne ajuta
Lume este rea si invidioasa dar adevărata viata începe dupa moarte si nimeni nu se gândește la aceste lucruri dacă lumea sar gândi ar fi mai bună
Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2022
Zyan, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:50, 26 Mai 2022
Acordul dat e in bătaie de joc,poate demontati banca încercând să faceți rampa,să aibă motiv să va amendeze că ați distrus banca,găsesc ei un nod în papură.

Asta intrebam si eu stie cineva legea pentru amplasare banci pe domeniul public vreau sa ma informez corect înainte de a face o sesizare poliției si primăriei sau daca nu se ia măsuri chiar un proces contra primăriei "Urbanism"
Aceea banca amplasată ilegal fără acordul primăriei logic eu o pot pt si tăia dar nu am facuto eu am întrebat la primarie si mi sa spus ca stie ca nu este autorizatie pe banca aceea de la primarie sau acord sau o cerere de la locatari plus celor afaceti
Si asta vreau sa întreb daca cunoaște cineva lega unde specifica corect condițiile pentru a monta o banca in fata blocului sau geamul proprietarului care este direct afectat cum este si cazul meu
Dar primaria a pus o conditie mie doar verbal ca sa nu mut banca ca vin vecini si fac galagie ca am mutat-o eu vreau sa aflu lega si apou sa fac o cerere cu numar de înregistrare catre primarie si săi dau cu legea in cap nu verbal cum el o face si ce ar face vecini ilegal. O banca se poate amplasa Repet doar cu o ședință de locatari plus celor direct afectati sau o autorizație de la primărie in caz contrar aceea banca este ilegală asta este logica mea vă rog să-mi spuneţi părerile dumneavoastră daca greșesc eu sau spuneți va rog unde pot gasi legea
mitabiciclista a scris:[/b

Acordul dat e in bătaie de joc,poate demontati banca încercând să faceți rampa,să aibă motiv să va amendeze că ați distrus banca,găsesc ei un nod în papură.

Utilizarea domeniului public,amaplasarea d ebanci reprezinta atributul exclusiv al autoritatii publice locale=primaria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca scara fata blocului Georgiana45 Georgiana45 Bună ziua! Spuneti-mi va rog, amplasarea unei bancute de către locatarii unui bloc la nici 2 metri de geamul meu de la bucătărie este legală? Care ar fi ... (vezi toată discuția)
Acordul proprietarilor pentru un restaurant la partier Jvs81 Jvs81 Buna.In vedere deschiderii unei pizzerii pentru a obține autorizație de la primărie mi sa cerut sa aduc acordul proprietarilor din acel bloc... Acum ... (vezi toată discuția)
Rampa pentru persoane cu handicap fizic mikifulgutz mikifulgutz Va rog mult, ajautati-ma si de aceasta data asa cum ati facut-o de atatea ori. La parterul scarii mele este inchiriat un apartament, unul din chiriasi ... (vezi toată discuția)