Asta intrebam si eu stie cineva legea pentru amplasare banci pe domeniul public vreau sa ma informez corect înainte de a face o sesizare poliției si primăriei sau daca nu se ia măsuri chiar un proces contra primăriei "Urbanism"
Aceea banca amplasată ilegal fără acordul primăriei logic eu o pot pt si tăia dar nu am facuto eu am întrebat la primarie si mi sa spus ca stie ca nu este autorizatie pe banca aceea de la primarie sau acord sau o cerere de la locatari plus celor afaceti
Si asta vreau sa întreb daca cunoaște cineva lega unde specifica corect condițiile pentru a monta o banca in fata blocului sau geamul proprietarului care este direct afectat cum este si cazul meu
Dar primaria a pus o conditie mie doar verbal ca sa nu mut banca ca vin vecini si fac galagie ca am mutat-o eu vreau sa aflu lega si apou sa fac o cerere cu numar de înregistrare catre primarie si săi dau cu legea in cap nu verbal cum el o face si ce ar face vecini ilegal. O banca se poate amplasa Repet doar cu o ședință de locatari plus celor direct afectati sau o autorizație de la primărie in caz contrar aceea banca este ilegală asta este logica mea vă rog să-mi spuneţi părerile dumneavoastră daca greșesc eu sau spuneți va rog unde pot gasi legea
mitabiciclista a scris:[/b
Acordul dat e in bătaie de joc,poate demontati banca încercând să faceți rampa,să aibă motiv să va amendeze că ați distrus banca,găsesc ei un nod în papură.