avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, cum pot contesta un certificat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, cum pot contesta un certificat medicolegal?,, dosarul ...

Buna ziua, cum pot contesta un certificat medicolegal?,, dosarul accidentului rutier este inca la politie, si vreau sa contest acel certificat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlad1968 , utilizator 13:55, 29 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita o expertiza medico-legala efectuata de experti din cadrul IML. Trebuie sa aveti motive intemeiate pentru contestare in vederea acceptarii contestatiei.
Ce inseamna motive intemeiate? In cazul meu, pentru tibie bagata in gips la un picior si cateva vanatai sau acordat - citez- circa 100 de zile!
Vreau o alta evaluare a altui medic de la iml,
Eu suspectez o facatura! Nu este motiv intemeiat?
Multumesc.

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti solicita o expertiza medico-legala efectuata de experti din cadrul IML. Trebuie sa aveti motive intemeiate pentru contestare in vederea acceptarii contestatiei.

Ultima modificare: Joi, 26 Mai 2022
Tudorache Razvan, utilizator
Formulati obiectiuni.
Temeiul obiectiunilor formulate de dvs. se constata de catre instanta de catre organul judiciar.
Din experienta va spun ca o fractura de tibie nu se recupereaza asa usor. Intr-o suta de zile nu esti ca inainte. Depinde daca a fost cu deplasare seu nu, daca se sudeaza osul sau poate va fi nevoie de operatie... e o fractura urata, mai ales la o persoana mai solida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu și avocatul meu suntem de părere că certificatul iml este injust. se poate reevalua situația în altă parte? mirreya mirreya EXTRAS TIJA DUPA 1 AN JUMATE SI MEDICINA LEGALA A DAT RECUPERARE 4 ZILE ,am scos o tija cu sase suruburi ,nu mi se pare corecta evaluarea ,facand contestatie ... (vezi toată discuția)
Victima caderii gardului de la cimitirul constanta mariatomas mariatomas Prin intermediul acestui forum de specialitate am nevoie de consilierea celor in masura sa o faca in urmatorul caz: (nu stiu daca ma adresez la categoria ... (vezi toată discuția)
Operație cu urmări deosebit de grave. este, sau nu, malpraxis? dany_tl76 dany_tl76 Va rog sa imi spuneti daca este sau nu malpraxis : Pentru ca doctorii incearca sa se acopere unul pe altul si raspund: ca nu intruneste conditiile de ... (vezi toată discuția)