avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plingere penala pentru mita electorala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plingere penala pentru mita electorala

Va rog frumos,in cit timp de la savirsirea faptei-in cazul de fata 22.11.2009- se poate depune o plingere penala pentru mita electorala in cazul in care persoana interesata are recunoasterea scrisa si verbala a persoanelor mituite?Este vorba de alegerile prezidentiale 2009,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:20, 16 Ianuarie 2010
Personal nu cunosc ca ar exista un termen, banuiesc ca este influentat de anumite aspecte cum ar fi cercetarea. Dar ca scop imi doresc sa nu aibe termen si oricand se probeaza acest aspect sa fie sanctionat. In rest nu am cuvinte.
In situatia in care puteti dovedi faptele pe care le sesizati,puteti depune plangerea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mita cu bani falsi CorneliaTurcu CorneliaTurcu Stie cineva daca exista infractiunea de dare de mita, daca banii oferiti sunt falsi? Multumesc (vezi toată discuția)
Urmarire penala penan penan Buna ziua, am ajuns intr-o situatie complet inutila din cauza unui om care crede ca i se cuvine totul. am fost agresat intr-un loc public, de catre o anumita ... (vezi toată discuția)
Plingere penala ContSters96930 ContSters96930 Daca o persoana sub influenta alcoolului-sevraj major-a sechestrat o persoana intre chilimele ca nu stiu daca putea sa faca asa ceva el debea se tine pe ... (vezi toată discuția)