avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Daca am primit prin donație o casă și după câteva ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Daca am primit prin donație o casă și după câteva luni am ...

Daca am primit prin donație o casă și după câteva luni am vandut-o si mi-am însușit banii, risc ceva dacă nu am declarat la ANAF faptul ca am intrat in posesia a 75000 de euro si nu am declarat această sumă ca și venituri supuse impozitării?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:35, 29 Mai 2022
Nu trebuia declarat nicaieri, deci nu aveti ce risca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce act notarial pot face ca să justific anumite sume de bani primite ca donație din străinătate? ContSters467914 ContSters467914 Buna ziua,eu primesc bani de la cineva ca donatie,cu acei bani am cumparat cateva imobile in Romania,acei bani care ii primesc sunt bani albi,este plătit ... (vezi toată discuția)
Proces revocare donatie neluchiru neluchiru Buna ziua, Va rog sa ma scuzati pt modul in care am expus intrebarea (in alt topic) dar nu sunt un mare fan al calculatorului, si nu am stiut cum sa pun a ... (vezi toată discuția)
Intrebari simple Mynameis Mynameis Buna seara, Am si eu niste intrebari la care as dori, daca se poate, sa primesc raspunsuri scurte si la obiect (nu copy-paste din codul fiscal/legi sau mai ... (vezi toată discuția)