avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Concediul de odihna efectuat inaintea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Concediul de odihna efectuat inaintea prenatalului ...

Buna ziua! Concediul de odihna efectuat inaintea prenatalului practic legat de prenatal afecteaza (in sensul de a scadea) indemnizația primita in prenatal/postnatal si apoi indemnizația pt concediul de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: George Vs , utilizator 13:19, 29 Mai 2022
Depinde de valoarea indemnizației de CO......
De exemplu pe luna iunie salariul brut este aprox 10.000 lei, insa in luna respectiva 10 zile vor fi concediu de odihna. Din experienta altor luni, concediul de odihna nu a afectat salariul brut.
Incerc sa înțeleg daca acele 10 zile de concediu de odihna vor scadea baza de calcul a indemnizației pt prenatal/postnatal care incepe in iulie.
Multumesc!

Cornel Vasile a scris:

Depinde de valoarea indemnizației de CO......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co poate scadea indemnizatia din timpul concediului de maternitate? cristinaflp cristinaflp As dori sa ies in concediu maternitate (prenatal) incepand cu data de 1 iulie 2015. Problema este ca nu am facut uz de niciuna din zilele de concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Situatie: 15 zile co inainte de prenatal neefectuate ContSters114803 ContSters114803 Situatie : daca inainte de a intra in prenatal mai am 15 zile de concediu odihna si contractul de munca se suspenda pe un an, angajatorul trebuie sa imi ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil si prenatalul Piccolina83 Piccolina83 Buna ziua, as vrea sa stiu cum se face calculul pt indemnizatia de crestere copil, cu noua lege, in conditiile in care as intra in concediu de risc sarcina ... (vezi toată discuția)