avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie - 45 zile...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie - 45 zile...

Bună ziua!
Angajatorul a trecut pe contractul de munca 45 zile lucrătoare în cazul demisiei pentru funcția de Consilier Juridic.
In cazul în care persoana respectiva demisionează, clauza se anulează de drept, angajatorul neputând obliga angajatul la cele 45 zile de preaviz?
Poate angajatorul sa găsească variante prin care sa considere funcția de Consilier Juridic o funcție de conducere? Angajatul respectiv nu are pe nimeni în subordine.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2022
Andra L, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:43, 29 Mai 2022
Teoretic, poate angajatorul sa găsească variante prin care sa considere funcția de Consilier Juridic o funcție de conducere .. dar, practic ar fi greu de acceptat daca nu are salariati în subordine.
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie- functie de conducere sau nu? cate zile de preaviz?? katrinella katrinella Buna ziua. Ma confrunt cu o situatia si am mai multe intrebari pe tema asta. Am gasit un nou loc de munca si trebuie sa imi dau demisia de la prezentul loc de ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii mariaadam mariaadam Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi. In momentul de fata sunt in Concediu crestere copil si intr-o luna urneaza sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz schimbare functie iulianip2000 iulianip2000 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea speta: M-am angajat pe o functie de executie iar contractul individual de munca a fost intocmit la acea data cu ... (vezi toată discuția)