Buna ziua La sfarsitul lunii septembrie 2009 m am angajat la o firma din tara care avea nevoie de oameni pe meseria mea pentru ai detasa in italia.Cand am ajuns la sediul firmei asta se intampla intr o miercuri iar joi erau plecarile mi au facut un contract de munca in tara la care mi au dat si o copie ,iar alte hartii in care era specificat ca eu o sa lucrez in italia si cu obligatile angajatului si ale angajatorului au zis ca intai trebuie sa le inregistreze la itm si abia apoi imi vor da si mie copii.Cand am ajuns in italia la vreo 3 saptamani am semnat un act precum ca am fost detasat din tara pentru a muncii in afara.In clauzele contractuale era specificat ca daca plec din firma in mai putin de 6 luni voi plati 3000 euro ,numai ca, dupa nici trei luni ei au facut restrucurari .Din 180 romani care eram la firma asta detasati au trimis acasa 110.Mai au sa ne achite 1400 de euro di banii de diurna si in plus de asta nu vor sa ne dea afara sa beneficiem de ajutor de somaj ,au zis sa ne bagam in fara plata sau sa ne dam demisia .Tin sa mentionez ca eu pana sa ma angajez la firma asta am lucrat legal 4 ani si jumatate si nu am intrerupere decat vreo 3-4 zile ,de cand am incheiat activitatea la acea firma si am semnat cu aceasta contractu, iar din cei 110 oameni dati afara multi lucrau la firma asta de 1-2 chiar si trei ani!Va rog daca puteti sa mi spuneti si mie ce am de facut.Eu acum am ramas in Italia sa imi caut altceva pentru ca nu stiu daca reusesc sa rezolv ceva cu firma asta!VA MULTUMESC ANTICIPAT
Pai depinde de actele semnate, nu sunteti foarte specific in ceea ce priveste aceste acte, de asemenea nu sunteti foarte specific in ce inseamna trimis acasa, adica acasa ce s-a intamplat, le-a asigurat firma de lucru, ii plateste sa stea acasa, caci altfel nu inteleg, cum de nu vor sa va dea afara. Precizati.
Nu puteti sa va dati demisia deoarece nu aveti 6 luni cel putin lucrate si astfel va trebui sa returnati acea suma.
Daca nu au nimic de lucru acum, faceti o cerere de concediu fara plata-max. 90 zile si puteti lucra in alta parte tot cu forme legale, asteptand sa va cheme din nou la lucru.
Încalcă libertatea muncii, fiind prin urmare lovită de nulitate, clauza din contractul individual de muncă prin care se interzice salariatului să părăsească unitatea o anumită perioadă de timp. Prin urmare, acea clauza este lovita de nulitate.