avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, care sunt pasii de urmat daca am o hotarare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, care sunt pasii de urmat daca am o hotarare de partaj ...

Buna ziua, care sunt pasii de urmat daca am o hotarare de partaj definitiva si legalizata, iar una dintre parti nu a respectat deloc atribuirea loturilor? Practic a luat ce a considerat ea, adica aproape tot din imobil?
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2022
alex201888, utilizator
Cel mai recent răspuns: alex201888 , utilizator 13:15, 29 Mai 2022
Va adresati.unui executor judecatoresc...
Ce scrie in hotarare, cum trebuia sa imparti?
Din totalul masei partajabile, fiecaruia i s-a atribuit un lot de bunuri materiale, dar cealalta parte si-a insușit ce a dorit, inclusiv bunuri care erau ale mele personale si sunt specificate in hotararea de partaj ca nu fac parte din masa partajabila.

gi-jane2 a scris:

Ce scrie in hotarare, cum trebuia sa imparti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar dupa divort-hotarare definitiva georgeconstantin georgeconstantin Buna seara Am divortat in anul 2013,hotarare definitiva.Ii platesc paratei 1/4 din pensia mea,ca renta viagera.N-am avut copii. In anul 2015 am inaintat ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar sarm07opr sarm07opr In cadrul unui partaj judiciar, pentru 5 loturi de teren diferit (3 loturi situate in intravilan si 2 loturi situate in extravilan) intre 3 persoane ,instanta ... (vezi toată discuția)
Partaj succesoral- sume de achitat? crinastirbei crinastirbei Buna Ziua, in luna septembrie 2009 am obtinut hotarare jud pentru partaj succesoral, cu drept de recurs 15 zile. Mentionez ca hotararea a fost data dupa ... (vezi toată discuția)