Buna ziua,
Doresc sa stiu daca printr-un contract prenuptial pot evita in caz de divort impartirea unor bunuri si imobile mostenite care sunt ale mele si trecute pe numele meu dinainte de a ma casatori cu viitoarea mea sotie?!
Parerea mea este ca nu trebuie in niciun caz sa se ajunga la casatorii online. Deorece casatoria presupune anumite solemnitati, si a ramas poate unul dinntre putinele momente de acest gen, ca in rest totul s-a electronizat. Procedandu-se asa s-ar pierde enorm, traditiile, amintirile acelui cuplu. Mai sunt unii extravaganti care aleg sa se casatoreasca in spatiul aerian sau unii subacvatic....nici asta nu prea mi se pare ok. Totusi, este o diferenta.
Chestia cu regimul matrimonial e o bunareglementare si va inlatura multe neajunsuri.
Eu cred ca ar trebui ca cine vrea sa se casatoreasca online sa aiba aceasta posibilitate , deoarece nu ar fi asa multi doritori din cauza presiunii anturajului .
Daca ar fi sa ma casatoresc online , asta ar insemna sa-mi stric relatiile cu foarte multe persoane , care nu m-ar mai baga in seama , plus ca sunt de parere ca omul o data in viata se casatoreste si solemnitatea momentului este foarte importanta .
Mai trebuie tinut cont si de faptul ca femeile nu ar fi de acord , nu din cauza ca ar fi mai traditionaliste decat barbatii .
Căsătorie la notar
D.D.B
Bună ziua! Eu am două întrebări:
1. Dacă trăim în concubinaj și avem în copil se poate trece copilul atât pe numele meu cât și pe numele lui?
2. ... (vezi toată discuția)