avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Doua contracte chirie pentru o adresa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Doua contracte chirie pentru o adresa

Daca am un apartment cu 2 camere dat in chirie unei persoane, mai pot inchiria a doua camera unei alte persoane? Este posibil sa inregistrez la ANAF doua contracte de chirie concomitent pentru aceeasi adresa?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:56, 30 Mai 2022
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract chirie anaf theogrigore theogrigore Daca am inchiriat un apartment ca si proprietar, cum trebuie sa procedez pentru inregistrarea contractului la ANAF? Se poate realiza aceasta procedura si ... (vezi toată discuția)
Salut,am si eu o intrebare,baiatul meu a fost inscris la proprietatea ... Vik... Vik... Salut,am si eu o intrebare,baiatul meu a fost inscris la proprietatea socrului meu ,la 18 ani I a expirat buletinul,nu vrea socrul sa mai semneze pt ... (vezi toată discuția)
Partajare apartament in mai multe spatii pentru sedii sociale gabrjela gabrjela Buna ziua, Detin un apartament cu 2 camere in care e deja inregistrat un sediu social pt o firma, as dori sa stiu daca se pot inregistra mai multe sedii ... (vezi toată discuția)