avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SUCCESIUNE Daca din varii motive, dosarul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SUCCESIUNE Daca din varii motive, dosarul de succesiune a fost ...

SUCCESIUNE

Daca din varii motive, dosarul de succesiune a fost suspendat si dupa un timp deschid din nou succesiunea la un alt notar, Anexa 24 se mai elibereaza a doua oara? sau pot depune copie dupa Anexa 24, este luata in considerare copia sau trebuie original?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: NELYA69 , utilizator 13:49, 30 Mai 2022
Este ok și copia.
Însă atât timp cât dosarul succesoral este înregistrat pe rolul primul birou notarial, chiar dacă a fost suspendat, trebuie sa va adresați aceluiași birou.
Nu veți putea sa va duceți la alt notar.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune SOFRAN SOFRAN Buna ziua, In noiembrie 2016, a decedat tatal meu, ca si mostenitori este mama mea, fratele meu si eu. In luna ianuarie 2017respectiv in data de 12.01.2017 ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decesul ambilor parinti eu_roger eu_roger Buna ziua,va rog sa ma indrumati ce pasi trebuie sa urmez pt. a deveni proprietarul unui apartament ai carui coproprietari sunt ambii mei parinti,decedati la ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala declarata eronat gigelas gigelas Buna dimineata In anul 1983,s-a dezbatut succesiunea dupa bunici,de catre cei 3 copii ai lor. Din motive necunoscute,masa succesorala a fost mentionata ... (vezi toată discuția)