avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Sunt proprietarul unui spatiu de depozitare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Sunt proprietarul unui spatiu de depozitare care se ...

Buna ziua,

Sunt proprietarul unui spatiu de depozitare care se afla la subsolul tehnic al unui bloc și am niste nelamuriri în ceea ce priveste intretinerea pe care ar trebui sa o platesc. Mentionez ca nu locuiesc in acest condominiu, am doar boxa.

Am citit legea dar nu sunt sigur de interpretare, mi se pare ca aceasta acopera doar locuintele si sediile de firma, iar boxele/spatiile de depozitare nu sunt acoperite dar, din nou, poate nu am inteles eu bine.

Puteti sa-mi spuneti in ce masura costurile de administrare (comisionul firmei de administrare) ar trebui platit de mine la aceasi cota ca la un apartament?

Dar costurile cu curatenia, energia electrica si salubrizarea?

Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:18, 31 Mai 2022
Subsolul tehnic al blocurilor de locuit in comun reprezinta parte comuna pentru care fiecare utilizator detine obligatia legala ,prevazuta de disp L nr 196/2018 sa achite lunar cote parti comune
Va revine obligatia sa achitati c/v cote administrare,curatenie,energie electrica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! detin o boxa( proprietate privata)la subsolul unui ... Gabi_rrr Gabi_rrr Buna ziua! Detin o boxa( proprietate privata)la subsolul unui bloc. Luna aceasta s-au schimbat pompele blocului si a rezultat ca am de plata 70 Ron. Avand in ... (vezi toată discuția)
Ce cpi se percepe pt boxa in subsol? DAE219 DAE219 Proprietar de apartament, am cumparat ulterior o boxa de la dezvoltator in subsolul blocului achiziționata cu act notarial, cadastru, intabulare. Ce taxe ... (vezi toată discuția)
Sunt necesare acte doveditoare pt detinere boxa de la subsolul ... xtreme07 xtreme07 Sunt Necesare Acte Doveditoare pt Detinere Boxa de la Subsolul Blocului? Boxele de la subsolul blocului au fost construite de locatari la cumpararea ... (vezi toată discuția)