avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical in preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical in preaviz

Sint in concediu medical in perioada de preaviz data Anfp unde am lucrat am dreptul pe linga plata C.M si la Norma de hrana de care beneficiam ca salariat. Vamultumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 20:06, 17 Ianuarie 2010
Cocediul medical intrerupe preavizul,acesta continuand cu zilele de preaviz ramase dupa revenirea la serviciu.
Norma de hrana se acorda pentru timpul cand sunteti la serviciu.
Din cate stiu eu nu, aceasta se acorda doar pe perioada cat sunteti activ, adica lucrati efectiv.
Nu, hrana de masa se acorda pentru prezenta la serviciu, ca sa aveti asigurata masa, nu pentru perioada cat stati in concediu medical. Insa, daca aveti cunostinta ca aveti alte prevederi la nivel de Contract Colectiv de Munca specific unitatii in care lucrati, consultati-l.
Pe durata suspendării pot continua să existe alte drepturi şi obligaţii ale părţilor, dacă acestea sunt prevăzute prin legi speciale, prin contractul colectiv de muncă aplicabil, prin contracte individuale de muncă sau prin regulamente interne.
Puteti primi norma de hrana daca in reglementarile dvs. interne sunt precizari mai favorabile dar in mod normal se acorda numai pentru prezenta la serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preavizul botezan50 botezan50 buna ziua sunt persoana cu handicap, iar in data de 29 oct am fost anuntata ca voi fi disponibilizata cu somaj din data de 1 noi. 2009 pe motiv ca nu mai este ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna pc_cane pc_cane anul acesta am avut 143 zile de concediu medical; la o luna de la revenirea la serviciu am primit disponibilizarea; avand in vedere ca nu am efectuat nici o zi ... (vezi toată discuția)
Cerere de plata a drepturilor salariale in urma suspendarii cim vavas vavas Buna ziua! Sunt in proces civil cu angajatorul pentru anularea suspendarii CIM.Avocatul meu a cerut angajatorului plata drepturilor salariale de la data ... (vezi toată discuția)