Sint in concediu medical in perioada de preaviz data Anfp unde am lucrat am dreptul pe linga plata C.M si la Norma de hrana de care beneficiam ca salariat. Vamultumesc
Cocediul medical intrerupe preavizul,acesta continuand cu zilele de preaviz ramase dupa revenirea la serviciu.
Norma de hrana se acorda pentru timpul cand sunteti la serviciu.
Nu, hrana de masa se acorda pentru prezenta la serviciu, ca sa aveti asigurata masa, nu pentru perioada cat stati in concediu medical. Insa, daca aveti cunostinta ca aveti alte prevederi la nivel de Contract Colectiv de Munca specific unitatii in care lucrati, consultati-l.
Pe durata suspendării pot continua să existe alte drepturi şi obligaţii ale părţilor, dacă acestea sunt prevăzute prin legi speciale, prin contractul colectiv de muncă aplicabil, prin contracte individuale de muncă sau prin regulamente interne.
Puteti primi norma de hrana daca in reglementarile dvs. interne sunt precizari mai favorabile dar in mod normal se acorda numai pentru prezenta la serviciu.
Preavizul
botezan50
buna ziua
sunt persoana cu handicap, iar in data de 29 oct am fost anuntata ca voi fi disponibilizata cu somaj din data de 1 noi. 2009 pe motiv ca nu mai este ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna
pc_cane
anul acesta am avut 143 zile de concediu medical; la o luna de la revenirea la serviciu am primit disponibilizarea; avand in vedere ca nu am efectuat nici o zi ... (vezi toată discuția)