avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua. eu si fratele meu am mostenit de la tata un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua. eu si fratele meu am mostenit de la tata un teren, ...

buna ziua. eu si fratele meu am mostenit de la tata un teren, fiecare cate jumatate, vrem sa instrainam terenul in vederea exploatarii, dar sa ne pastram dreptul de proprrietate. ce putem face?
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 09:28, 31 Mai 2022
Puteti da in arenda, daca este agricol sau puteti inchiria. Ce fel de teren este?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de habitatie. Liuro Liuro Buna ziua ! In urma cu 16 ani m-am combinat cu parintii sotiei la constructia unei case. Acestia detineau terenul pe care era fundatia casei si o dependinta ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu coproprietari BALINT ELENA BALINT ELENA Buna ziua, Detin in proprietate, impreuna cu fratele meu, o suprafata de teren agricol extravilan, aflat in arenda la o societate agricola. Documentul de ... (vezi toată discuția)
Contract de arenda calinescu ovidiu calinescu ovidiu Se poate incheia contract de arenda , pentru o suprafata de teren agricol in scopul exploatarii agricole , cu mostenitorul proprietarului din titlul de ... (vezi toată discuția)