avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen apel

Buna ziua!
Poate cineva sa ma lamureasca de cand incep sa curga cele 30 de zile acordate de instanta pentru apel?Incepe din ziua in care se primeste hotararea sau de a doua zi?
De exemplu daca am primit hotararea pe 26 aprilie termenul limita este 26 mai sau 27 mai?

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
erhabe, utilizator
Cel mai recent răspuns: erhabe , utilizator 11:43, 1 Iunie 2022
27 mai a fost ultima zi.
27 ar veni a 31 a zi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp iese hotararea de divort? mihasava35 mihasava35 Buna seara. In 26 mai 2016 sa pronuntat divortul. Fostul sot nu a contestat hotararea in cele 30 de zile in care o putea face. Intrebarea mea este,in cat ... (vezi toată discuția)
In cat timp primesc acasa sentinta instantei? paul_sonea paul_sonea Am pierdut contestatia facuta la procesul verbal pentru suspendarea permisului pe 30 de zile dar sentinta nu este definitiva si poate fi facut apel in 30 de ... (vezi toată discuția)
Termen recurs cum se calculeaza sperantagabi sperantagabi daca am primit instintarea unei sentinte ,pe data de ex;01012012 cu drept de apel in 30 de zile car este data limita sa depun apelul 01022012 ?Va multumesc! (vezi toată discuția)