avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Care este procedura in monemtul in care am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Care este procedura in monemtul in care am dat cartea ...

Buna ziua,

Care este procedura in monemtul in care am dat cartea de munca ca si pierduta in monitorul oficial si intre timp s-a gasit?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Chelariu E , utilizator 09:41, 3 Iunie 2022
Niciuna.... va folosiți de carnetul de muncă găsit.
Va multumesc pentru raspouns. O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copie legalizata carte de munca corinutza* corinutza* Buna ziua! As dori sa va intreb daca copia legalizata a cartii de munca are un anumit termen de valabilitate sau este valabila pe perioada nederminata. Va ... (vezi toată discuția)
Pierdut carte de munca Winter Winter Buna ziua Incerc sa-mi refac vechimea in munca,fara carte de munca care a fost pierduta de ultima intreprindere unde am lucrat pana in 1982. In ultimii doi ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta de itm!!!??!! ksde2000 ksde2000 Buna ziua tuturor! In urma unei cereri depusa la ITM Botosani pentru o copie dupa cartea de munca am aflat cu stupoare ca aceasta nu exista desi ... (vezi toată discuția)