avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buns dimineata.Sunt 1an si 11, luni de concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buns dimineata.Sunt 1an si 11, luni de concediu crestere copil.Luna ...

Buna dimineata.Sunt dupa1an si 11, luni de concediu crestere copil.Luna trecuta m-am angajat la o firma noua.Acum o saptamana am contactat coronavirus si a trebuit sa stau in izolare 7 zile si eu si copilul nefiind vaccinati.Firma nu vrea sa imi plateasca concediul considerand ca nu am lucrat ultimele 6 luni, desi atat medicul de familie cat si pediatrul copilului mi-au acordat concediul.Este adevarat?Ce pot face in aceasta situatie.Multumesc frumos
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
Monnie, utilizator
Cel mai recent răspuns: Monnie , utilizator 10:54, 3 Iunie 2022
Cereti de la AJPIS o adeverinta din care sa rezulte perioada de CCC precum si cuantulul indemnizatiei si o depuneti la angajator,
Aceasta o sa reprezinte stagiul de cotizare in baza caruia se calculeaza indemnizatia pentru concediul medical.
Ce inseamna AJPIS?Este acelasi lucru cu Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului?
Cautati pe net, de la dumnealor ati primit indemnizatia pentru cresterea copilului.

Cautati " AJPIS si numele judetului unde locuiti"- Ex.- AJPIS Dambovita
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
Ionut.ion, utilizator
OK.M-am lamurit.Multumesc mult de raspuns!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical llavys llavys Buna ziua. Am fost in concediul de crestere a copilului si nu am revenit la vechiul loc de munca deoarece mi-am schimbat domiciliul ,intr-un alt oras. Din ... (vezi toată discuția)
Suma primită în concediul prenatal in cazul in care ma voi intoarce doar 1 luna la servici din ccc Ioanamariasud Ioanamariasud Buna ziua, va rog din suflet, ma puteti ajuta cu urmatoarele intrebari: 1. Pe perioada concediului prenatal (maternitate), am acumulat zile de concediu? Daca ... (vezi toată discuția)
Concediu medical platit? incognitoooo incognitoooo Bună seara, vă explic pe scurt situatia. Am fost în maternitate 2 ani, pană în 22 martie, am luat indemnizatia minimă. M-am angajat în 27 mai. Lucrez ... (vezi toată discuția)