avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CONTRACT AMANET
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CONTRACT AMANET

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pentru calculul termenelor contractuale privind comisioanele pe zi pentru casele de amanet mai exista vreo lege inafara de Codul Civil care sa reglementeze ceva in mod special pentru casele de amanet. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:43, 3 Iunie 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Case de amanet liliua2008 liliua2008 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti unde anume inafara de Legea 333, pot gasi o clasificare clara a valorilor materiale conform normelor europ Sunt undeva ... (vezi toată discuția)
Copilul meu, în vârstă de 14 ani, a luat din casă niște obiecte din argint și le-a amanetat. este legal un contract de amanet încheiat cu un minor? doruantonescu doruantonescu Copilul meu, în vârstă de 14 ani, a luat din casă niste obiecte din argint şi le-a amanetat. Am aflat şi - pentru a nu pierde obiectele - l-am pus să le ... (vezi toată discuția)
Vanzare bun de catre casa de amanet toaderg toaderg Buna ziua, Puteți să-mi spuneți care este procedura de înregistrare în gestiune și vânzare a unui bun de către casa de amanet? Este obligată să ... (vezi toată discuția)