avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajata pe perioada determinata, in iunie expira ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajata pe perioada determinata, in iunie expira contractul, insarcinata ...

.....angajata pe perioada determinata,in iunie expira contractul,insarcinata si in concediu de risc maternal,angajatorul ii poate desface contractul de munca? ... concediul de risc maternal fiind platit din alt fond exista o lege prin care sa primeasca in continuare plata concediului de risc maternal in conditia ca o data desfacut contractul de munca nu mai are alte venituri...multumesc....
Cel mai recent răspuns: nelaeleonora , utilizator 20:42, 3 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. C.i.m. incheiat pe durata determinata va inceta de drept la data expirarii duratei pentru care a fost incheiat, indiferent de statutul salariatului.

2. Concediu de risc maternal nu mai poate fi platit dupa incetarea c.i.m. , intrucat nu mai exista pericolul de risc pentru mama ... adiuca, nu mai exista un loc de munca.
Ok..multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu risc maternal - cnas Cosmin9605 Cosmin9605 Am cautat prin cateva legi, nu m-am putut lamuri. Sotia a avut contract pe perioada determinata ( 10 luni ) la un spital public, timp in care a ramas ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata si sarcina andava andava Contract determinat Cine ma poate ajuta si pe mine cu detalii despre acest subiect tinand cont ca anul trecut s-a schimbat legea in defavoare angajatilor, de ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal valcris valcris Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o problema. In situatia in care sunt angajata cu contract de munca pe perioada determinata de 6 luni si este necesar sa ... (vezi toată discuția)