avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal ca un lider de sindicat(unitate de stat) sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal ca un lider de sindicat(unitate de stat) sa aibă angajat în propria firma(particulara) pe directorul tehnic al unității unde își desfășoară activitatea?

Bună seara.
As dori sa ma lămuriți vis a vis de următoarea situație:
-liderul de sindicat ,angajat in același timp în aceeași structura,deține și o școală de șoferi având ca și angajat tocmai pe directorul tehnic al unității unde își desfășoară activitatea.
Este legal ?
Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
raindrop1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:20, 6 Iunie 2022
Da, intrucat nu-i interzice legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt drepturile garantate de lege ale liderului de sindicat? cristina69 cristina69 Buna seara. Am urmatoarea speta: un angajat al unei societati comerciale (care este si presedinte al sindicatului nereprezentativ al societatii) printr-o ... (vezi toată discuția)
100 de euro new_user new_user Buna ziua! In 2009-2010 am fost profesor titular la o unitate de invatamant si membru al Sindicatului Gh Asachi. In anul urmator am fost detasata la alta ... (vezi toată discuția)
sindicat vs. departament resurse umane kmlia kmlia Vă rog să îmi răspundeți dacă și în ce măsură poate și are dreptul un lider sindical să solicite date despre salariați, Departamentului Resurse ... (vezi toată discuția)