avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Firma la care m-am reangajat de un an ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Firma la care m-am reangajat de un an urmează sa își ...

Buna ziua,Firma la care m-am reangajat de un an urmează sa își mute sediul în alta parte a orașului(intr-un loc mai .Îmi spuneți, va rog, dacă am posibilitatea de a întra în șomaj și a refuza sa mai merg la acest loc de munca?
Multumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 6 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti posibilitatea numai daca va concediaza in baza art.65 sau art.66 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil adriana2012 adriana2012 Buna ziua. As avea si eu nevoie de cateva lamuriri daca se poate. Pana la data de 21 octombrie 2014 eu sunt in concediu de crestere copil, iar apoi voi fi data ... (vezi toată discuția)
Preaviz dupa concediul de crestere copil sorinalitoiu sorinalitoiu Buna ziua, In anul 2006 m-am angajat la o firma multinationala, iar in 2009 am nascut un copil. Timp de trei ani am fost in concediu de crestere copil (de la ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa prenatal alexandrastefana alexandrastefana Buna ziua. Pe 4 septembrie mi se termina concediul pre/post natal (lehuzia,126 de zile). Nu iau indemnizatie ccc,pt ca nu am un an vechime. Voiam sa mi ... (vezi toată discuția)