avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masă pentru un angajat cu 4 ore/zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masă pentru un angajat cu 4 ore/zi

UN SALARIAT INCADRAT CU CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA NEDETERMINATA, PROGRAM DE LUCRU 4 ORE /ZI (PENSIONAT MEDICAL-GRADUL 3) , LA CATE TICHETE DE MASA PE LUNA ARE DREPTUL ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:26, 7 Iunie 2022
... tichetele de masa se vor acorda in functie de numarul de zile lucratoare in care salariatul este prezent la lucru in unitate si nu in functie de numarul de ore lucrate.

Prin urmare, salariatul cu CIM cu timp partial de 2 ore, 4 ore, respectiv 6 ore va beneficia de un tichet de masa pentru fiecare zi lucrata. ...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete masa mar.bb63 mar.bb63 buna ziua tuturor! as dori sa stiu cum se acorda tichetele de masa unui salariat pensionat gradul III de invaliditate? (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa gabihob gabihob In situatia in care o persoana este angajata cu contract de munca partial de 4 ore pe zi la o firma care acorda tichete de masa are dreptul sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Angajat cu timp partial de lucru genyely genyely am un angajat cu 4 ore /zi .vreau sa stiu daca acesta poate beneficia de un tichet de masa pe zi sau in functie de programul lucrat? (vezi toată discuția)