avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca de exemplu sunt medical până la anul eu am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca de exemplu sunt medical până la anul eu am medical până ...

Daca de exemplu sunt medical până la anul eu am medical până la anul .și contractul meu se termina in decembrie este pe determinat..ei sunt ar fii obligații sa ți l prelungească sau nu au aceasta obligație
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:41, 7 Iunie 2022
nu au aceasta obligație

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla cand se termina cim ? pisy2 pisy2 buna,daca sunt in concediu medical (de exemplu) pana in 20.06.a.c.si CIM pe durata determinata se termina in 15.06.2011,si nu mai vor sa-mi faca un alt ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata vs gravida ContSters114672 ContSters114672 Daca am contract pe perioada determinata pana in iunie 2010 si raman gravida in decembrie sai ianuarie firma este obligata sa imi prelungeasca contractul si sa ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! adrianoo_adi adrianoo_adi Buna ziua! va rog sa-mi raspunde-ti la urmatoarea dilema: am un contract de munca determinat pana la data de 10 iunie,sunt angajat printr-o firma de resurse ... (vezi toată discuția)