avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interpretare tarif radiere din cartea funciara. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interpretare tarif radiere din cartea funciara. Notarea/radierea ...

Interpretare tarif radiere din cartea funciara.

Notarea/radierea costa 75 lei/operatiune.

Eu vreau sa radiez 3 sulte din cartea funciara. Unii mi-au spus ca trebuie sa platesc 75 lei pt ca sunt de la aceeasi incheiere, altii mi-au spus ca trebuie sa platesc 75 lei pt fiecare sulta, adica 225 in total pt 3 sulte. Exista pareri diferite in cadrul aceluiasi OCPI.
Am mai sunat la alte OCPI-uri, si din nou, parerea difera.

Asta e nota de la notare/radiere: “ Se achită tarif pentru fiecare operaţiune de radiere în cazul în care acestea au fost dispuse prin aceeaşi încheiere de carte funciară.
Tariful perceput pentru radierea dreptului de ipotecă include şi radierea interdicţiilor.
Tariful se percepe şi pentru radierea dreptului de ipotecă legală. ”

Se poate interpreta in ambele moduri?
Cel mai recent răspuns: george1214 , utilizator 00:16, 18 Septembrie 2022
cum a ramas? Ai platit 75 lei pentru fiecare sulta sau pentru toate la un loc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achitat creditul imobiliar astazi. de la banca nu mi s-a dat ... Eugenia201075 Eugenia201075 Am achitat creditul imobiliar astazi. De la banca nu mi s-a dat nimic. Maine au spus sa vin sa inchida contul. Va intreb... ce mai am de facut ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Radiere sulte din cartea funciara (situatie speciala) ludovic20 ludovic20 Cartea funciara X si cartea funciara Y au aceeasi incheiere si aceeasi sentinta civila din care reiese o sulta catre trei persoane. Cat timp cele trei sulte ... (vezi toată discuția)
Conform noului cod civil, este necesar ca cererea de radiere a ipotecii pe o constructie sa fie intocmita de catre banca in forma autentica la notar ? dancielo77 dancielo77 De curand am accesat un credit de 50000 euro la banca x, prin care am refinantat anticipat si inchis doua credite mai vechi la banca Y, unul din cele doua ... (vezi toată discuția)