avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am urmatoarea speta: Un angajat avea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am urmatoarea speta: Un angajat avea concediu de odihna ...

Buna ziua,

Am urmatoarea speta:

Un angajat avea concediu de odihna si bilete de vacanta luate numai ca angajatul a fost chemat la munca si prin urmare ar trebui sa il despagubim/ii returnam banii angajatului pentru vacanta.
Cum ar trebui sa procedam aici, putem trece prin payroll restituirea sumei astfel incat sa nu avem taxe suplimentare, gen avantaj in natura?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:14, 8 Iunie 2022
Vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ]
Multumesc!
Din ceea ce am citit observ ca situatia face referire la sistemul public, oare sa aplica si la sistemul privat?
Se poate aplica și în sectorul privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de vacanta reva reva AM VAZUT LA TV CEVA CU PRIMELE DE VACANTA DAR NU AM GASIT NIMIC OFICIAL.STIE CINEVA CEVA CONCRET? (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu odihna aferenta a doua contracte de munca comy_m comy_m Buna ziua, se dau urmatoarele date: o persoana care detine / a detinut 2 contracte de munca in paralel pentru o durata de aproximativ 4 ani. Primul este in ... (vezi toată discuția)